Lekker voor onderweg

Wij zijn blij dat je weer terug bent

Ham-kaascroissant

An oldie but a goodie: de ham-kaascroissant blijft favoriet. Een formule waar je wat ons betreft niet aan moet tornen, maar waar je altijd nog wat extra liefde aan toe kunt voegen. Zoiets nemen wij heel letterlijk, want de ham-kaascroissants van AH to go worden met de hand gerold. En zuinig zijn we ook niet: we rollen ze met een hele plak ham, een plak Goudse kaas en bereiden ze met echte roomboter.

Water met kruiden

Water saai? Dat vinden wij niet, want wij hebben smaakwater. Water waar verse smaakjes aan zijn toegevoegd. Je kunt kiezen voor de smaken gember-citroenmelisse, munt-citroen, munt-framboos, ofsinaasappel-citroentijm. De flesjes zijn gevuld met water met daarin stukjes fruit en in sommige varianten ook munt voor een fris tintje. Een optimale dorstlesser waarmee je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water pas echt lekker wegdrinkt.

Bananenbrood

Als je AH to go een beetje kent, weet je dat wij foodtrends op de voet volgen. Zo hebben wij onze krachten gebundeld met foodblogger Pauline van Uit Pauline’s Keuken, met als resultaat: ons eigen bananenbrood in alle winkels van van AH to go, ontwikkeld met Pauline zelf. Pauline’s Bananabread is haar meest populaire recept en niet zonder reden: het is overheerlijk smeuïg en bevat hoofdzakelijk natuurlijke

97% groente in een flesje

Weet je wat de makkelijkste, en misschien wel lekkerste manier is om meer groente te eten? Groente drinken ! Bij AH to go kun je terecht voor sapjes met maar liefst 97% groente. De flesjes zijn gevuld met 250 ml koudgeperst sap en je kunt kiezen uit twee varianten. De ene bestaat uit komkommer (46%), spinazie (24%), venkel (18%) en bleekselderij (9%). Bij elkaar maakt dat 97% groente; de overige 3% is limoensap. Het tweede en nieuwste flesje bestaat uit wortel (55%), rode paprika (32%), zoete aardappel (10%) en limoensap (3%). Respectievelijk giet je hiermee met een paar slokken een goeie 400 en 456 gram groente naar binnen. Over good food to gogesproken…

Vezelrijke oathie

Een mueslibol 2.0, dat is onze oathie. We zijn er supertrots op, want deze is ontwikkeld in samenwerking met Kris Verburg van de Voedselzandloper. Met als resultaat een oathie vol cholesterolverlagende vezels*. De vezels geven een vol gevoel, onze oathie kan dus ook prima fungeren als voedzaam kant- en-klaar ontbijtje. De naam geeft het al een beetje weg: deze oathie is gemaakt van haver. Maar ook ongekiemde sojabonen, bessen en walnoten ontbreken niet. We gebruiken geen meel en de oathie bevat geen tarwe.

Hamsteren bij AH togo

Van groente kun je niet snel teveel binnenkrijgen. Dat blijkt wel, want het Voedingscentrum heeft het advies bijgesteld; in plaats van 200 gram, adviseren ze nu 250 gram groente per dag. Hadden we je het bij AH to go al super easy gemaakt om aan je taks te komen door ons gevarieerde groenteschap, met de komst van onze nieuwe groentesnacks heb je helemaal geen excuus meer. We hebben ze mét en zonder dip. Zonder dip zijn er vier zakjes met wortel, komkommer, wortel met bleekselderij en paprika. Met dip zijn het twee bakjes met wortel met hummus en paprika & komkommer met tzatziki. Je dagelijkse dosis vers voor onderweg!

Gekookt eitje

Ken je dat? Je hebt trek in een gekookt eitje, maar daar had je vanochtend niet aan gedacht. Zie die nu nog maar eens uit je mouw te toveren. Bij AH to go moet je zijn! Wij hebben nu verse, gekookte eitjes voor je klaarliggen. Eet je gekookte eitje bij de lunch of voor de lekkere trek. Ook als je nog gaat sporten is dit de perfecte snack, omdat het natuurlijke eiwitten bevat, die bijdragen tot de groei van de spiermassa.

Ga voor meer aanbiedingen naar de AH togo winkel op het station