Altijd op de hoogte

Reizen in coronatijd vraagt om wat meer voorbereiding. Daarom informeren we je op allerlei manieren, vooraf én tijdens je reis. Vragen? We staan voor je klaar.

Inspiratie voor jouw stedentrip

Op zoek naar verrassende tips voor een dagje uit naar jouw favoriete stad? Bekijk dan de NS Stedengidsen op nsfavourites.nl. Je vindt hier volop inspiratie voor winkelen, eten, cultuur en wandelen. Ontdek de fijnste restaurants met een ruim terras of wandel langs bijzondere routes in heel Nederland. Ook biedt nsfavourites.nl je inspiratie voor op de bank, als je liever even thuisblijft. En vind je weer steeds meer aanbiedingen. Van voordelige treinkaartjes tot aantrekkelijke hotelovernachtingen. Laat je inspireren op nsfavourites.nl

Eten in Nijmegen

Internationale treinreizen

We begrijpen dat het maken van een internationale treinreis nu misschien niet hoog op je lijstje staat. Wel laten we je alvast zien welk nieuw reisaanbod je binnenkort kunt verwachten. Wanneer jij er klaar voor bent, zijn wij dat ook. Op nsinternational.nl vind je meer informatie over tickets en over verantwoord reizen in het buitenland.

Najaar 2020: rechtstreekse treinverbinding Amsterdam-Londen

Vanaf 26 oktober 2020 reis je vliegensvlug rechtstreeks met Eurostar naar de Engelse hoofdstad. Vanaf Amsterdam sta je in 4 uur en 10 minuten in hartje centrum, vanaf Rotterdam is de reistijd slechts 3 uur en 29 minuten. Treintickets zijn nu te boeken.

Nachttrein eind 2020 terug in Nederland

Goed nieuws voor treinreizigers: de nachttrein keert terug in Nederland. Vanaf 13 december 2020 starten de Oostenrijkse nachttreinspecialist ÖBB en NS International met een dagelijkse nachttrein van Amsterdam naar München, Innsbruck en Wenen. Ideaal voor een citytrip naar Wenen, een uitstapje naar de sneeuw of wandelen in de bergen in Oostenrijk. En met de nachttrein haal je het maximale uit je reis, want je slaapt terwijl je reist. Op de hoogte blijven van start ticketverkoop? Houd dan nsinternational.nl in de gaten.

NS.nl

Op onze website kun je thuis achter je pc of tablet rustig je reis plannen. Je leest er welke stappen we hebben gezet om verantwoord reizen in deze tijd mogelijk te maken. De site geeft ook antwoord op vragen over abonnementen en tickets en het meenemen van je fiets. Elke vraag over treinreizen kan gesteld worden. Kun je het antwoord op je vraag toch niet vinden, dan helpt onze Klantenservice je graag verder via chat, social media of telefoon.

NS-app

In deze periode is de NS-app een ideale reisgenoot. Met de app heb je altijd up-to-date reisinformatie bij de hand. Je plant je reis in een handomdraai en ziet meteen wat de verwachte drukte in de trein is. Eenmaal onderweg kun je realtime info opzoeken over bijvoorbeeld overstaptijden, storingen of wijzigingen. En via de tab ‘nieuws en aanbiedingen’ vind je de actuele maatregelen en richtlijnen rond verantwoord reizen. Zo kun je veilig op pad.

NS Nieuwsbrief

Mocht je de NS Nieuwsbrief nog niet ontvangen, meld je dan aan via Mijn NS. Of je nu behoefte hebt aan actuele reisinformatie, nieuwe NS-producten, speciale aanbiedingen of op zoek bent naar inspiratie voor een dagje uit, met de NS Nieuwsbrief hoef je niets te missen. Nog geen account? Dat is zo aangemaakt!

NS Community

In de NS Community kun je met medereizigers en NS het gesprek aangaan over vragen die jou bezighouden. Van ‘Wat voor mondkapje gebruik jij?’ tot ‘Wat zijn jullie ervaringen met reizen in coronatijd?’ Dikke kans dat er in de community al eens over jouw vraag is gesproken. Je leest dan meteen wat anderen erover zeggen. Uiteraard komen de maatregelen uitgebreid aan bod. Maar nog veel meer, denk bijvoorbeeld aan abonnementsvormen, services van NS en reistips.

Onderweg met NS

Onderweg begeleiden we je extra goed. Met markeringen op de stations zorgen we dat mensen afstand houden. Via posters en stickers wijzen we iedereen op de richtlijnen, zoals het dragen van mondkapjes in de trein. De infoschermen op perrons en in de coupés geven actuele reisinformatie, zodat je weet wat je kunt verwachten. Vragen of zorgen? Schroom niet om onze servicemedewerkers aan te spreken. Ze helpen je graag verder.

Social media

Volg je ons al op Twitter, Facebook en Instagram? Daar ben je aan het juiste adres voor de laatste nieuwtjes, tips voor het reizen in deze tijd, en inspirerende verhalen van medewerkers en reizigers. Op onze social kanalen krijg je het meteen te horen als de richtlijnen veranderen. Vraag of opmerking? Hier raak je aan de praat met onze medewerkers en medereizigers.

image
image
image
Youtube icon
SPOOR logo

is een uitgave van NS.

Concept MPG. Bladmanager Bonita van Lier (NS) Managing editor Liselotte Helleman (NS) Projectmanager CRM Joep Hombergen (NS) Accountmanager sales Richelle Karsemeijer (NS) Marnix Keizerwaard (NS) Online creatie en realisatie Leanne Hermans Melissa Hogenboom Inge Pauw Artdirector Martijn Hartwig Online manager Sebastiaan Beterams Beeldproductie Sharon van der Leur Projectmanager Eline Knobbout Medewerkers Aila de Haas, Pepijn van Haren, Yoko Heiligers, Petra Hoogerbrug, Anouk de Kleermaeker, Marijke Kodden, Els Mannaerts, Marike Ooms, Bas Popkema, Anja Robertus, Renée Sommer, Roos Stalpers, Niki Steeman, Femke Tiessen, Evelien Vaessen, Fee van ’t Veen, Manon Wigny Cover Rolinda Windhorst (fotografie), Maartje Bodt (styling), Yvon Mol (visagie)

DE INHOUD VAN DEZE UITGAVE WORDT MET DE GROOTSTE ZORG SAMENGESTELD. WIJZIGINGEN IN OPENINGSTIJDEN, PRIJZEN, DIENSTREGELINGEN EN REISTIJDEN BLIJVEN ECHTER ALTIJD MOGELIJK. PRIVACYBELEID NS UW GEGEVENS ZIJN OPGENOMEN IN HET NS-KLANTENBESTAND. WE GEBRUIKEN DEZE GEGEVENS ONDER ANDERE OM U TE INFORMEREN OVER VOOR U RELEVANTE DIENSTEN EN PRODUCTEN VAN NS GROEP N.V. EN HAAR WERKMAATSCHAPPIJEN EN SAMENWERKENDE PARTNERS. ALS U GEEN PRIJS STELT OP DEZE INFORMATIE, DAN KUNT U DIT MELDEN BIJ NS KLANTENSERVICE. DISCLAIMER DEZE SPOOR IS GEMAAKT IN TIJDEN VAN CORONA. HET IS DAAROM NIET ZEKER OF ALLE INFORMATIE OP HET MOMENT VAN LEZEN IN DEZE SPOOR NOG KLOPT. CHECK DAAROM ALTIJD VOOR JE OP PAD GAAT OF WINKELS, RESTAURANTS EN MUSEA NOG TOEGANKELIJK ZIJN. EN OF REIZEN MET DE TREIN MOGELIJK IS. KIJK HIERVOOR OP NS.NL/CORONA. VOOR DE LAATSTE INFORMATIE OVER CORONAMAATREGELEN GA JE NAAR RIJKSOVERHEID.NL/CORONA. NS IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE ALS GEVOLG VAN EEN WIJZIGING, ONJUISTHEID OF ONVOLLEDIGHEID IN DE VERSTREKTE INFORMATIE. OOK GEEFT NS GEEN ENKELE GARANTIE MET BETREKKING TOT DE INHOUD VAN WEBSITES WAAR SPOOR NAAR VERWIJST EN AANVAARDT NS MET BETREKKING TOT DIE WEBSITES GEEN ENKELE AANSPRAKELIJKHEID.© NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN VERVEELVOUDIGD EN/OF OPENBAAR GEMAAKT ZONDER VOORAFGAANDE TOESTEMMING VAN NS.

Tekst: Bas Popkema

Deel via: